Milyen játék is az Én Kicsi Tanyám?

Légy te minden idők legnagyobb biogazdája! Az Én Kicsi Tanyám ingyenes böngészős játékban minden a saját kis tanyád körül forog. Ültess zöldségeket, takarmányt a szántódba, gondoskodj az állataidról, fejleszd a kis gazdaságodat! Gyapjas báránykák, vidám bocik és zümmögő méhecskék várnak rád.

És ha elláttál minden állatot a te kicsi tanyádon, ha el van vetve a répa és sarjad a kukorica, nézz be a faluba is! Hiszen már várnak a gazdaklubban a törzsasztalnál. Tégy néhány dísztárgyat is a szántódra, hogy több vevőt csábítsanak oda, elvégre busás jövedelemre szeretnél szert tenni a fáradságos munkával termelt biotermékekből. Mutasd meg a szántódat a barátaidnak is, és rendezd be a parasztházadat a saját ízlésednek megfelelően. Végy recepteket és süttes belőlük bónuszbigyókat a fehértói öreg malomban, és szerezd meg az értük járó bónuszokat.

Ebben a gazdasági játékban nem kell elméleti matematikusnak lenned, hogy sikeres légy! Letöltés és telepítés nélkül játszhatsz a böngésződben és válhatsz szegénylegényből kukoricacsászárrá! Az Én Kicsi Tanyám játékosok millióinak kedvenc online játéka.

Itt olvashatod ennek a böngészős játéknak a történetét!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kismalac, aki boldogan éldegélt az ő kicsi tanyáján. Nagyon boldog kismalac volt, úgy érezte, megtalálta a helyét a világban, ahol búzakalászok ragyognak a nyári Nap fényében, ahol virágillat lengedez, ahol versenyt kotkodácsolnak a tyúkok és ahol a birkák gyönyörű gyapjútincseket növesztenek.

Ám egy napon a kismalac úgy érezte, valami hiányzik. Már régen nem foglalkozott senki az ő kicsi tanyájával. A tehenek egyre panaszosabban búgtak, mert senki nem fejte meg őket. A birkák gyapja pedig csak nőtt és nőtt a dús fűtől, a végén olyanok lettek, mint egy rasztás gombolyag. "Ez így nem mehet tovább!"- gondolta a kismalac. "Szükségem van valakire, aki segít. Aki megműveli a szántót, gondozza a méheket és megnyírja a bárányokat. Valakire, aki gondját viseli a parasztháznak és néha a falusi gazdaklubba is ellátogat."

És ekkor sodort téged a kismalac útjába a sors. A kismalac pedig rögtön tudta, hogy te jól bánsz majd az állatokkal és ügyesen gondozod a tanyát. ... A happy endre vársz? No, akkor köpj a tenyeredbe, komám, gyorsan ragadd meg azt a trágyavillát és vesd bele magad az Én Kicsi Tanyám böngészős játék fantasztikus tanyasi világába! Játssz együtt lelkes játékosok millióival! Meglátod majd, egy gazdasági játék is lehet tarka és muris, a tanyasi munka is lehet igazi kikapcsolódás!

Ez vár Rád ebben a böngészős játékban!

Ültess, amíg bírod szusszal!

Hozd létre a saját online szántódat és ültess 32 különféle zöldséget és gyümölcsöt a termékeny földbe! Figyeld, ahogy fejlődnek a növényeid, öntözd meg őket, és adj takarmányt az állataidnak. Nőjön még gyorsabban az a répa meg kukorica? Akkor vásárolj recepteket Kotyvasz Kató anyótól és süttess belőlük bónuszbigyókat a molnárnál!

Vidám istálló...

Gondozd szeretettel a teheneidet, tyúkjaidat, birkáidat és méheidet, hisz tőlük kapsz a játékba példának okáért tejet, gyapjút vagy éppen mézet. Dolgozd is fel az állati termékeket, készíts majonézt, sajtot, bonbont, vagy add el az árut a vevőidnek. Elvégre most divatja van az egészséges biotermékeknek! Fedezd fel bátran, mennyi szórakozást rejt egy gazdasági játék!

A gazdaklub csak Rád vár!

A közösségnek nagyon fontos szerepe van ebben a böngészős játékban! Fogj össze a barátaiddal és alapítsatok saját gazdaklubot! Teljesítsétek együtt a klubfeladatokat, szerezzétek meg a bronz- vagy akár platinakupákat és vásároljatok egymástól, így segítve egymás tanyáinak fejlődését! A piacon mindent megtalálsz, ami megdobogtatja egy gazda szívét: add el a felesleges kukoricát vagy szerezd meg a legolcsóbb vetőmagot.

És ez még nem minden!

Annyi minden felfedeznivaló van az Én Kicsi Tanyámon! Díszítsd a szántódat dísztárgyakkal és rendezd be a parasztházad a saját álmaid alapján! Küzdd fel magad a 45. szintig, válj egyszerű szegénylegényből kukoricacsászárrá. Merülj el a valódi tanyasi hangulatot árasztó Én Kicsi Tanyám világában!

Szerver: 
 
Név: 
 
Jelszó: 
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció
Elfogadom az ÁSZF és az Adatvédelmi nyilatkozat feltételeit.
Új jelszó igénylése
Az új jelszavadat kiküldtük a megadott e-mail címre.
Kijelentkeztél.
Köszönjük, hogy benéztél hozzánk!

Fontos tudnivaló: a rendszer 2 óra elteltével automatikusan kijelentkeztet. Ez biztonsági okokból van így, ezzel védjük a fiókodat, ha esetleg nyilvános számítógépről játszottál volna (iskola, egyetem, internetkávézó), és elfelejtettél volna kijelentkezni a játékból.

További jó szórakozást a játékhoz!

Az Én Kicsi Tanyám Csapata
Portálbejelentkezés
Kérjük, a jövőben a portálfiókod belépési adatait a normál rubrikákba írva lépj be, ha a játék főoldalán keresztül szeretnél belépni.
Hiba!
Én Kicsi Tanyám
Magyarország